Schoolboeken

Iddink verzorgt de levering van je schoolboeken en leermiddelen voor onze school.

Wanneer?

Het is belangrijk dat je voor woensdag 5 juli 2023 bestelt zodat je zeker weet dat je je schoolboeken voor de start van het schooljaar in huis hebt.

Hoe?

Ga naar www.iddink.be/bestellen en maak hier een persoonlijk account aan. Je gebruikt hiervoor je eigen gegevens en enkel waar het gevraagd wordt de gegevens van je ouder(s)/verzorger(s). Tip: kies inloggegevens die je makkelijk kan onthouden omdat deze toegang geven tot je digitale lesmateriaal (digitale boekentas).

Schoolcode

Tijdens het bestellen vragen we naar je schoolcode. Voor onze school is deze: DXCBR399

Akkoord van ouders

Tijdens het bestellen zal ook om een akkoord van je ouder(s)/verzorger(s) worden gevraagd. Zorg dus dat ze in de buurt zijn als je bestelt, dan is het zo geregeld.

Levering

Als je voor woensdag 5 juli 2023 bestelt, levert Iddink je bestelling in de periode van maandag 17 juli t/m maandag 28 augustus 2023. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van je bestelling.

Vragen?

Heb je een vraag, kijk dan op www.iddink.be/contact. Daar hebben ze heel veel vragen en antwoorden staan en vind je ook verschillende contactopties mocht je er niet uitkomen.